startbild

Me You I

Stjärndansare från Melodifestivalen gästar Piteå i föreställningen MeYouI – en dans om individen och kollektivet.

Stjärndansare från Melodifestivalen gästar Piteå i föreställningen MeYouI – en dans om individen och kollektivet. Du kan boka dina biljetter här på Ticketmaster.

Han är en återkommande favorit bland Melodifestivalens husdansare och har setts bredvid Zara Larsson, Ola Salo, Darin och många, många fler.

Men nu är det dags för Edin Jusuframic att skapa något eget!

Men vad är något eget och vad är ett tillsammans? Vad är kollektivet, en fantastisk solidaritet eller ett egoistiskt förtryck?

Med föreställningen MeYouI sätts balansen mellan kollektivets välbefinnande och människans ego i fokus. Vad händer om den balansen rubbas och egot tar över?

Edin Jusuframic har skapat ett verk om den känslomässiga konflikt som föds ur den konstanta avvägningen mellan samarbete eller att gå sin egen väg.

Vad innebär det att vara självisk eller att kompromissa, och hur påverkar detta det konstnärliga resultatet?

MeYouI är en dansföreställning med nykomponerad musik av Mario Perez Amigo och med två fenomenala dansare som sveper golvet när de gestaltar den inre känslomässiga konflikt som kan uppstå när en arbetar i ett kollektiv.

Koreografi: Edin Jusuframic
Dansare: Daniel Koivunen och Marco Wihlborg
Musik: Mario Perez Amigo
Ljus: Lumination AB
Kostym: Peter Englund, P.E.E.P.
Foto: Pelle T Nilsson (press)
Längd: 50 minuter

Turnéplan:

Piteå, Studio Acusticum, Black Box, 4:e oktober kl. 19:00
Köp dina biljetter på Ticketmaster.se , eller i Studio Acusticums biljettkassa, 0911-93006.
Arr: Dans i Nord

Med reservation för eventuella ändringar!

För mer information angående lokalens tillgänglighet.

Evenemanget kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi för en dialog med region Norrbottens smittskyddsläkarteam för ett så smittskyddssäkert evenemang som möjligt för både publik och personal.

Självklart gäller de tre viktiga riktlinjerna och det personliga ansvaret: ’att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta symptom’.

Varmt välkomna!