DansaRennie_Sidtopp (1)

Rennie Mirro – Dansa Rennie

Följ med när Rennie Mirro tar oss med bakom kulisserna!

Folkkära artisten Rennie Mirro tar med publiken bakom kulisserna och ger en inblick i underhållningens värld; musikalerna, teatern och människorna.

Mitt i detta funderar han kring livets olika faser, om hur åldrandet kan påverka ens yrkesroll och om utmaningarna att hitta en ny roll i nya sammanhang. Det blir en personlig, unik och intim föreställning om ett liv i strålkastarljuset.

Rennie Mirro är stjärnan som vunnit Guldmasken och framgångsrikt medverkat i allt från Kungliga Baletten till maffiga huvudroller i musikaler som Grease, Cats och Singin’ in the Rain på landets allra största musikalscener.

Mitt i livet, mitt i karriären inser Rennie att han på grund av ålder och skador behöver hitta andra sätt att arbeta. Men vad ska han göra då? Om han inte kan arbeta som dansare, vem är han då?

I Dansa Rennie! möter han inspelade frågor från sin egen mor, psykoterapeuten och dansterapeuten Francine Lee Mirro-Finer, som under föreställningens gång ställer personliga frågor som han tvingas svara på.

Med humor och allvar bidrar sedan Rennies svar till att veckla ut en sann berättelse om hans liv i showbiz. Ett liv format av dansen.

Livsavgörande ögonblick och egensinnig berättarkonst varvas med tre exklusivt koreograferade dansnummer, ord, rörelse och en och annan sång.

Foto: Iza Boëthius

Med reservation för eventuella ändringar!

Varmt välkomna!

Längd: cirka 60 minuter

Turnéplan:

Piteå, Studio Acusticum, Black Box, 18/9 2022