Utbudsdag2020

Utbuds- och fortbildningsdag med Dans i Nord 2020

Välkommen till en inspirerande dag med Dans i Nord!

Vi presenterar Dans i Nords utbud för Norrbotten genom ett fantastiskt roligt, varierande och inspirerande program som vänder sig till barn från 2 år upp till gymnasiet. Du får också möjlighet att se Dans i Nords världsledande VR-produktion ”Blocking Light”, samt möta koreograferna som skapade verket.

Dagen är också ett bra tillfälle för dig att öka dina kunskaper om dansen som scenkonstområde och hur Dans i Nord arbetar strategiskt för att sprida Dansen i regionen.

Vi följer upp Dans i Nords medverkan på Folk & Kultur genom att bjuda in Linda K Nordfors som var moderator på programpunkten ”Vem är till för vem? – Utmanande danskonst i glesbygd”

Arrangemanget är kostnadsfritt för dig som arrangerar och köper in föreställningar, liksom för dina kollegor som är med och beslutar om eller påverkar förutsättningarna för dansen på olika sätt.

Plats: Piteå, Studio Acusticum, Black Box
Tid: 9 september kl. 12:00 – 17:00

Med reservation för eventuella ändringar!

Ett detaljerat program presenteras i denna PDF (öppnas i ny flik).

Anmälan senast 7:e september via Simple Signup

OBS! I år är det MAX 50 personer i publiken som gäller. Vi kommer att ha bestämda platser samt drop-in insläpp för att undvika trängsel i entrén. Vi stryker minglet med medverkande artister och grupper, men försöker ge mer utrymme för frågor i samband med de olika programpunkterna.

Varmt välkommen!

Om du får förhinder, kom ihåg att avboka i god tid, så att en eventuell reserv kan få ta din plats.

För er som reser en bit och väljer att övernatta i Piteå finns det möjlighet att boka till förmånligt pris på Piteå Stadshotell.

Kontakta gärna Dans i Nord vid eventuella frågor
E-post: olof.westring@dansinord.se
Tel: 0911-69 69 91