Luleå_BW8_Sidtopp

3/10 2023

Beyond words möter musikalartisten Ryan Molloy i Luleå

En kväll i dansens och musikens symbios på Kulturens hus i Luleå!

DINs Danskompani tillsammans med musikalstjärnan Ryan Molloy bjuder publiken på en energifylld och känsloladdad upplevelse i nyskapad produktion, som under hösten turnerar genom Beyond words till Norrbottens samtliga kommuner.

Kvällen på Kulturens hus avslutas med populära DANSA PUBLIKEN! där Ryan Molloy, tidigare sångare i bl.a Frankie Goes to Hollywood, bjuder upp publiken till ett DANSPARTY och fredagshäng i Loungen.

Varmt välkomna att dansa in hösten med oss!

De två verken som ingår i föreställningen är:

Nina
En hyllning till musiklegenden Nina Simone. Vändpunkten i hennes karriär var avslag från Curtis-institutet som hon senare förstod var rasistiskt motiverat. En livslång kamp för att övervinna den djupa känslan av personlig orättvisa. Hennes distinkta blandning av musik säkerställer att hennes långa arv består idag. Kraften i sånger och vad låtar kan göra.

Ryan
Ett sprucket porträtt av sångaren och låtskrivaren Ryan Molloy. Han tar med publiken på en personlig resa, genom sin musik tillsammans med DINs Danskompani som förstärker känslor genom rörelse.

Efter Ryan Molloys succéshow på Studio Acusticum i våras fick han uppdraget att skapa en ny genreöverskridande scenkonstproduktion tillsammans med koreografen Chris Akrill och DINs Danskompani till årets Dansfest och Beyond words-turné.

Den nya produktionen, Ryan, är baserad på originalmusik från Ryan Molloy och Andy Wright och som tillsammans med Chris Akrill och DINs Danskompani sammansmälter i ett “emotionellt och energifyllt kammarspel i dansens och musikens symbios”.

För ytterligare information och senaste nytt kring Beyond words på Kulturens hus.

Köp dina biljetter:
Tickster, eller i Kulturens hus biljettkassa 0920-45 59 00.